NIEUW: NES

Empowerment vanuit de Chakra’s

De basis van deze workshops ligt in het volgen van de opbouw van het eerste chakra naar het vierde chakra. In deze opbouw krijgen de andere chakra’s ruim de aandacht, omdat zij nodig zijn de opbouw te verdiepen en zo de weg naar het hart breder te maken.

Zodra we werken met de chakra’s wordt ook duidelijk dat grounding en eenheid, de gebieden van het eerst chakra, altijd aangeraakt en doorgewerkt moeten worden. We komen vanuit deze grounding dan aan bij het tweede chakra, het chakra van beweging, polariteit en relaties. Als het eerst chakra voldoende gegrond is, zullen we ons beter kunnen bewegen in relaties zonder al te veel van streek te zijn als er iets vervelends plaatsvindt in die relatie. Binnen dit chakra kijken we daarom ook “met een gerust gemoed” naar de bewegingen in relaties en polariteiten en vinden we dat wat nodig is om onszelf te versterken.

Wanneer het eerste en tweede chakra doorgewerkt zijn, genereert dit brandstof om het vuur van het derde chakra aan te steken. Wanneer het vuur eenmaal is aangestoken, kan er vorm gegeven worden aan je verlangen, zonder (al te lang) terug te vallen in het oude. Hier wordt het resultaat van je werk zichtbaar, hier ben je in staat je verlangen van binnen uit te voeden. Waardoor je op moeitelozer pad terecht komt. “Let the magic happen”.

Data en tijden

November 2020

Kosten

De kosten zijn euro 75.00 en zijn verder niet te verhalen op je zorgverzekeraar.

,