NIEUW: NES

Kosten / voor wie?

Tarieven per 1-1-2016
Intake plus Quickscan 90 minuten€ 99,50
Eerste sessie 90 minuten plus NES scan€ 99,50Plus analyse en informatieverstrekking per e-mail.
Tweede sessieReguliere sessietarief plus
€ 22,50 NES-scan
60 of 90 minuten
Infoceuticals€ 18,- per stukReken op (g)een tot maximaal vier infoceuticals per sessie.

Voor wie

Als je al veel therapie hebt gehad en sommige thema’s niet voldoende doorgewerkt zijn of zich niet hebben opgelost om wat voor reden dan ook, dan kan therapie in combinatie met NES je naar alle waarschijnlijkheid verder helpen.

Voor iedereen die geinteresseerd is in zelfontwikkeling en bereid is tijd en geld te investeren voor zijn of haar proces.

Werkwijze

We kijken eerst via een intake wat het beste past. Omdat de nadruk op het therapeutisch proces blijft liggen, is het niet altijd zo dat je gelijk na de intake kunt starten met NES Health. Soms is het nodig om eerst 2-3 sessies te doen alvorens te starten met NES Health. Dit voortraject is bedoeld voor jezelf, om richting te bepalen en te gronden. Ik bereken voor deze sessies de normale sessiekosten. De duur van de sessies is dan een uur of anderhalf uur.

Als je het hele NES proces wilt doormaken, reken dan op anderhalf jaar tot twee jaar therapie met een frequentie van 1 x per 5-6 weken.

NES en Grounding

Soms blijkt of is direct duidelijk dat het proces zich voornamelijk concentreert op grounding, ontspanning en het verkrijgen van meer energie. NES Health heeft hier specifieke infoceuticals voor ontworpen, die je helpen in dit proces. Vaak is er een periode van 2-3 maanden nodig om goede en duurzame resultaten hierin te bereiken. De kosten van een scan worden in dat geval na de tweede sessie NIET in rekening gebracht. Je maakt tijdens het NES proces alleen gebruik van de zogenaamde HOME Infoceuticals, Big Field Alligner of Polarity.

Meer informatie

Lees ook: