NIEUW: NES

NES Provision & Infoceuticals

NES Provision

provision_pageVia Provision wordt middels een computermuis binnen 15 seconden een beeld gegeven van de verstoringen en verdichtingen in het HBF. Zo krijg je te zien of je lichaamsveld de juiste energetisch lading heeft, welke orgaanvelden uit balans zijn en hoe dat correspondeert met je psychisch/emotioneel welzijn. Hoe het staat met de meridianen en bijbehorende emoties, welke oude emotionele blokkades en infecties bevinden zich nog in je veld? Hoe verloopt de communicatie binnen je systeem?

Ook wordt er inzicht gegeven in de huidige balans van je chakra’s en welke emoties en overtuigingen op het moment van de scan blokkades opleveren. Ben je al lange tijd gestresst , heb je last van dagelijkse stress of is de balans van geven/nemen verstoord geraakt? Provision laat het zien. En last but not least: Provision geeft een uitgebreid beeld van je psychisch-emotionele gezondheid en mogelijke blokkades en trauma’s deep down in de hersenen via de mindscreens.

NES Provision3

Infoceuticals

Na de scan en de analyse hiervan volgt een advies. Dit advies kan bestaan uit het tot je nemen van de informatie die bij de schermen hoort en hier naar handelen middels meditatie of andere zelfhulpmiddelen. Ook kan de scan een duidelijker richting geven waar het binnen de therapie over moet gaan.In de meeste gevallen zullen ook infoceuticals worden aanbevolen om je te helpen de verstoring te ontstoren en weer tot balans te komen.

infoceuticals1

Wat zijn infoceuticals?

Infoceuticals bevatten, naast water en een conserveringsmiddel, kleine hoeveelheden micromineralen die zijn ingeprint met informatie om verstoringen in het lichaamsveld te corrigeren. Door ongeveer 4 weken lang dagelijks een voorgeschreven aantal druppels in te nemen met mineraal water wordt het Human Body Field voorzien van corrigerende informatie. Infoceuticals zijn volstrekt ongevaarlijk en kennen geen bijwerkingen en kunnen tegelijkertijd met andere geneesmiddelen of vitaminepreparaten worden ingenomen.

Lees ook: