NIEUW: NES

Wat is NES wel en niet?

NES is wel:

NES Health is een fantastische manier om de therapie soepeler te laten verlopen, werkt zeer ondersteunend in processen en maakt mentaal en emotioneel helderder. Soms worden probleemgebieden duurzaam verholpen, vaak geeft het een geweldige zet in de goede richting. NES Health werkt ook preventief, omdat het lichaam weer de optimale beschikking heeft over de zelfhelende vermogens.

NES is niet:

NES Health is geen vervanging voor andere medicatie of supplementen. Ook is NES Health geen speelgoed, er gebeurt wel degelijk iets. Ook zal je altijd zelf verantwoordelijk blijven voor je eigen welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk. Wat ik daarmee bedoel, is dat NES Health je via de infoceuticals zeker kan helpen om de stappen te maken die je wilt maken, maar dat je eigen bewustzijn binnen je proces uiteraard de keyfactor is en blijft.

NES als ondersteuning

NES Health is een tijdelijk hulpmiddel, een nieuwe manier van support, die veel balans brengt. Ik stimuleer mijn clienten echter altijd om op zoek te gaan naar manieren hoe zij zich in de toekomst kunnen blijven ondersteunen en ontwikkelen via meditatie, yoga, mindfullness, bepaalde manieren van zelfhulp etc. Als dat lukt, dan heeft NES zijn werk ook goed gedaan. Het leven zal natuurlijk altijd situaties blijven geven die ons uit balans brengen en aanzetten tot moed, daadkracht en ontwikkeling. Zo hoort het en dat blijft zo.

Let op: ik werk alleen met clienten die als invalshoek willen werken vanuit het psychisch/emotioneel proces. NES kan ook heel goed werken op puur fysieke klachten, maar dan verwijs ik je graag door naar je huisarts, fysiotherapeut etc. Er zijn verder ook lijsten beschikbaar van mensen uit de reguliere geneeskunde die NES Health inmiddels inzetten binnen hun eigen praktijk.

Lees ook: