06 – 51 98 48 20 contact@bodymindtherapy.nl

NES health

Ik weet nog dat ik in 2009 mijn eerste “druïde”-consult had, waar NES Health een belangrijk onderdeel van was. Er werd een scan gemaakt van mijn Human Body Field, zoals ze het energieveld om je lichaam heen noemen. Dat duurde nog geen 15 seconden. Daarna kreeg ik via vele schermen te zien welke gebieden in mij “er aan toe waren om op te werken”. 

Voordat de scan plaatsvond, had ik een sessie gehad. Het opzienbarende van de NESscan was, dat de informatie precies aansloot op wat er zojuist in de sessie naar voren was gekomen. 

Dit is iets wat mij iedere keer weer verbaast. En het maakt ook dat ik samen met mijn cliënt uitzie naar een nieuwe scan.

NES Health is ontstaan vanuit het diepgaande werk van Harry Massey en Peter Fraser. Via hun kennis en ervaring met de Chinese Geneeskunde, de meridianenleer en veel onderzoek, slaagden zijn na 35 jaar er in alles wat zij geleerd hadden via de techniek meetbaar en zichtbaar te maken wat er aan verstoringen te vinden is in het Human Body Field.

wat is het Human Body Field?

Het Human Body Field is, kortgezegd, zoiets als je aura. Het energetische veld wat om je heen hangt. In dit veld bevindt zich allemaal informatie. Deze informatie kan “op zijn plek zitten”  of “verstoord zijn”. En dit veld heeft een effect op, en wisselwerking met je fysieke lichaam.

Als je bijvoorbeeld liefdesverdriet hebt, is in het HBF deze verstoring zichtbaar. En na een scan kan het zomaar zo zijn, dat er een verstoring zichtbaar wordt op je hartgebied.

Heb je moeite met grenzen aangeven of is het de tijd dat je hier nu echt aandacht aan gaat besteden? Dan zegt de scan via de informatie in het HBF dat er bijvoorbeeld iets speelt met je huid. De huid is de barrière tussen de buitenwereld en je binnenwereld. 

De scan laat niet alleen zien waar de aandachtsgebieden liggen. Maar ook of de tijd rijp is om hiermee te werken. Het kan dus best zo zijn, dat je liefdesverdriet hebt en dat je daar tijdens je sessie mee werkt. Maar dat de NESscan daarna alleen je huid aangeeft als aandachtsgebied.

Dat betekent niet dat je niet zou mogen rouwen of je verdriet zou moeten verwerken, maar dat op een of andere manier het thema Grenzen hierin de aandacht heeft. Bijvoorbeeld dat het beter is even rustig aan te doen. En even niet teveel moet afspreken bijvoorbeeld met anderen. En zeker al niet een nieuwe relatie aan moet gaan…Grenzen aangeven heeft de prioriteit.

Vaak is dat thema al op een of andere manier naar voren gekomen tijdens de sessie. En dat alleen al maakt dat je extra gemotiveerd zal zijn aan de slag te gaan met je voor jouw belangrijke thema’s.

support via infoceuticals en informatie

Via infoceuticals kun je jouw proces vervolgens een maand lang laten ondersteunen. Hoe?

Door dagelijks 1 of meerdere druppels van de betreffende infoceutical met water in te nemen. Net als een homeopathisch middel bevat de infoceutical helende informatie. En ontstoort het Human Body Field. En dat heeft effect op je fysieke, emotionele en mentale lichaam. 

Zo wordt je thuis 24/7 ondersteunt in je proces.

Ook als je geen infoceuticals wilt of het is niet het juiste moment daarmee aan de slag te gaan, kun je vanuit NES diepgaande informatie krijgen over de gebieden die nu belangrijk zijn om onder ogen te zien. Je krijgt na een behandeling deze informatie toegestuurd.

Wil je weten hoe het staat met je vitaminen en mineralenhuishouding? NES HEalth geeft gedetailleerde informatie hierover. Net als over stralingsbelasting, gevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen, stand van zaken m.b.t. je chakra’s, meridianen etc etc.

wat wel en wat niet?

Via de knop hieronder vind je mijn werkwijze met betrekking tot NES terug. Want er gelden hier wel een aantal gouden regels.

⇒ ik werk bijvoorbeeld alleen op psycho-emotionele processen als ingang. En niet op fysieke processen

⇒  ik zet NES alleen in als je ook bereid bent op wat voor niveau dan ook met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn

Want NES is geweldig en kan heling kan duurzaam zijn: alles valt en staat met je eigen bewustwording over je proces. 

Adres:

Den haag

Breda

Telefoon:

06 – 51 98 48 20

Email:

info@bodymindtherapy.nl

Quick links

Inner worlds

Outer worlds

Verlangen als vertrekpunt

Belichaamd bewustzijn

Persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer

Complex trauma

Zelfhulp Plus