06 – 51 98 48 20 contact@bodymindtherapy.nl

interessant om te lezen

Op deze pagina geef ik je een overzicht van een aantal diensten die ik graag onder je aandacht wil brengen. Ze zijn apart te boeken. En in een cyclus van 3 sessies krijg je korting. Mail me voor de mogelijkheden.

Veel  leesplezier!

Ontspannen, van “doen” naar “niet-doen”

Met de kennis van je zenuwstelsel kun je veel beter leren om jezelf te ontspannen. Want het feit dat je onrustig bent of misschien juist passief, komt niet zomaar uit de lucht vallen! Oefeningen en meditaties helpen je deze nieuw verworven kennis te integreren. Wel zo relaxed.

Lees meer

Veranderen is eng. Is dat waar?

The Work of Byron Katie helpt je met 4 simpele vragen je verhaal te onderzoeken. En het haalt daarbij niet uit of dat wat je onderzoekt net heeft plaatsgevonden of 20 jaar geleden. Het gaat ook niet om “wie heeft hier gelijk”. Het gaat om het onderzoek dat je doet. Op een aanname. Een overtuiging. Een waarneming.

Lees meer

Het opzetten van een project vanuit je verlangen

Het opzetten van een nieuw project doe je het liefst vanuit het contact met je verlangen in je binnenwereld. Dan vertrek je vanuit een positief fundament. Anders blijf je in de buitenwereld achter je verlangen aanrennen. En dat levert meestal maar korte momenten van tevredenheid op.

Lees meer

NES Health

NES Health is een revolutionair programma, waarmee je diep inzicht krijgt van waar voor jou de gebieden liggen die nu aandacht verdienen. Die nu toe zijn aan een verandering. Update. Of ontwikkeling.
Ik zet NES in overleg soms in als integratie van een sessie. En zo kun je profiteren van 24/7 support.

Lees meer

Feeding your demons

Feeding our Demons…Wat? Het ging er toch om dat je van je demonen afkwam. Dat je de strijd zou winnen? Nee dus. Het voeden van je demonen met wat ze werkelijk nodig hebben, transformeert hen naar jouw bondgenoot.

Lees meer

Cranio Sacraal

Cranio Sacraal Therapie is een welkome afwisseling als je proceswerk op een meer meditatieve manier wilt doen. Of als je ontspanning zoekt en er zelf niet helemaal uitkomt “hoe”. Of als je in een periode zit met veel verandering, waarbij je te weinig tijd hebt voor integratie. Cranio Sacraal Therapie kan je hierbij helpen.

Lees meer

Human Design

Ben jij benieuwd naar je energetische blauwdruk? Waar je kwaliteiten zichtbaar worden? En waar je geholpen wordt met zelfonderzoek? Zodat je jezelf beter kunt neerzetten in de wereld? Human Design kan je een nieuwe richting laten zien.

Lees meer

Mediteer je mee?

Als je al langer wilt leren mediteren of je wilt leren hoe je je lichaam in kunt zetten tijdens je practice, dan heb ik een aantal interessante opties voor je.

Lees meer