06 – 51 98 48 20 contact@bodymindtherapy.nl

therapie & persoonlijke ontwikkeling bij beperkt budget

Iedereen merkt het: het leven wordt steeds duurder. Ik merk het natuurlijk zelf ook binnen mijn dagelijks leven. Ik woon en werk in diverse steden. De huurprijzen liggen hoger. De kosten voor energiegebruik stijgen. Boodschappen. Horeca. Reizen. Ik heb al allerlei manieren gevonden te besparen. Op zich niet zo verkeerd om mee bezig te zijn.

En ik merk het natuurlijk ook bij mijn cliënten. Ik krijg regelmatig de vraag of ik speciale tarieven heb. Zeker als het budget voor vergoedingen op is. Ik heb die speciale tarieven. Zeker voor mensen met een laag inkomen. Maar jij en ik weten ook dat therapie vaak pas werkt als je regelmatig komt. En dan blijkt ook mijn speciale aanbod te duur.

What to do?

Die laatste vraag heb ik mezelf vaak gesteld de afgelopen jaren. Hoe kan ik dit werk beschikbaar (en bereikbaar!) maken voor mensen met een lager budget? Zonder aan kwaliteit in te boeten. Hoe kan ik zorgen voor een laagdrempelig en kwalitatief hoogstaand product. Zonder dat tarieven onbetaalbaar worden? 

Ik ging nadenken. Wanneer iemand binnen deze zoektocht bereid is om ook zelf met behulp van wat psycho-educatie en oefeningen thuis aan de slag te gaan, wat zou er dan mogelijk zijn? Zeker als je ondertussen op frequente basis tegen een laag tarief online begeleid zou kunnen worden. 1-1. En je via allerlei slimme online mogelijkheden frequent kan profiteren van persoonlijke begeleiding.

Ik heb dat antwoord gevonden.

$

ik schreef een online programma onder de naam Slow Soul Diving. Een fantastisch programma vol met psycho-educatie. Oefeningen. Creatieve opdrachten. En ingesproken meditaties.

$

binnen dat programma ben ik online bereikbaar voor Q&A. En verdere support. Deze online ondersteuning is inbegrepen in de lesstof.

$

speciaal voor mensen die een lager budget hebben, heb ik vanuit dat programma pakketten samengesteld (of kun je laten samenstellen). Passend en afgestemd op jouw hulpvraag. Tegen hele lage kosten. Want…

$

…ik ben binnen dat pakket tegen gereduceerd tarief online beschikbaar voor 1-op-1 sessies.

$

naast therapie kun je ook kiezen voor een pakket op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling. Of een pakket waarbij je aan de slag gaat met oefeningen en meditaties. Of je laat een pakket samenstellen. Helemaal gericht op jouw hulpvraag. Tegen zeer lage tarieven. En, wanneer je kiest voor mijn persoonlijke begeleiding, deels ook vergoed door je zorgverzekeraar. 

Heb je interesse? En ben je nieuwsgierig en bereid de volgende (soms noodzakelijke) stap te nemen?

Klik op een van de knoppen hieronder en leer meer over wat er mogelijk is voor jou. Een traject van 3-4 maanden is al mogelijk vanaf 227 euro. Inclusief 1-1 online sessies. En een deel daarvan wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Ben je bereid thuis op een leuke manier zelf bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling? Waarbij je regelmatig een persoonlijke, online sessie kunt boeken?

Laat je varrassen door mijn veelzijdige aanbod.